ilan veya ürün ara...

Fortnite Spring Breakout Etkinliği 2023: Zorluklar, Ödüller ve Yeni Görünümler

Fortnite Spring Breakout Etkinliği 2023: Zorluklar, Ödüller ve Yeni Görünümler

Fortnite Spring Breakout Etkinliği

Fortnite'nin yeni bahar etkinliği, Spring Breakout, artık yayında ve oyunculara bir dizi ücretsiz ödül, zorluk, silah ve kozmetik sunuyor. Günlük olarak sunulan Spring Breakout görevleri ve oyun yoluyla kilidini açabileceğiniz ödüller, 2023 Spring Breakout hakkında bilmeniz gereken her şey burada.

Spring Breakout Zorlukları Epic Games, günlük zorluk sunumunu beğendi ve bu trendi yeni Spring Breakout Etkinliği'nde devam ettiriyor. Her sabah saat 6'da PT / 9'da ET'de yeni bir Spring Breakout görevi eklenecektir ve bu liste her sabah güncellenecektir. Her zorluk tamamlandığında, sorunsuz bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olacak kılavuzlara bağlantılar bulacaksınız. Toplam 14 görev olacak ve 11 Nisan'da son bulacak.

Spring Breakout Ödülleri ve Kozmetikler Spring Breakout zorluklarının çoğunu tamamlamak için Bölüm 4 Sezon 2 savaş geçişinize doğru XP kazanacaksınız. Ancak, zorluklardan dördü size yeni kozmetikler kazandıracak. 1., 7., 9. ve 14. günlerde, ilgili zorluklar size aşağıdaki atlamalı ödülleri verecektir:



1. Gün Görevinin Ödülü: Bloomback Sack back bling
7. Gün Görevinin Ödülü: Shell Smash spray
9. Gün Görevinin Ödülü: Eserler yükleme ekranı
14. Gün Görevinin Ödülü: Bir Bahar Tatili afiş simgesi

Ek Bahar Mücadelesi Görevleri de mevcuttur ve bunlarla kilometre taşları kazanmak, yukarıdaki arka süslemeyle harika giden iki öğeyi daha netleştirecektir. 12 Spring Challenge Görevini bitirmek için Nannerbloom Çekiç kazmasını alacaksınız ve toplam 22 görevi tamamlamak size daha sonra Spring Flyer planörünü kazandıracak.



Tabii ki, Spring Breakout 2023'e hazır olun ve muhteşem kozmetiklerden birini satın almayı planlayın. Epic henüz tüm yeni görünümleri açıklamadı, ancak tavşan kostümlü yeni bir Kuruş görünümü olduğu ortaya çıktı. Bu, birçok oyuncu için hemen satın alınması gereken bir şey olabilir. Ayrıca, Spring Breakout'un tanıtım görüntüsünde Penny görünüyor, bu da Save The World hayranlarının seveceği bir şey olabilir. Ayrıca, diğer temalı görünümler de satışa çıkabilir, bu yüzden hazırlıklı olun.



Oynanış değişiklikleri

Fortnite'ın Bahar Tatili etkinliği, oyunun deneyimini farklılaştıran bir dizi değişikliğe de sahiptir. Yumurta Fırlatıcı silahının geri dönmesi, İlkbahar Patlaması artışı, renkli tavuklar ve sınırlı süreli artışlar oyun deneyiminde birçok farklılık yaratacak. Ayrıca, NPC Uzmanları da eklenmiş ve oyuncuların zafere ulaşmasına yardımcı olacaktır. İzci, Ağır, Tedarik ve Tıbbi olarak bilinen bu uzmanlar, oyun içi haritada görünecek ve oyuncuların bulması kolaylaşacaktır. Bahar Tatili etkinliği sırasında oyuncuların envanterlerini ve sağlıklarını iyileştirecek, cephane verme veya yapı malzemeleri bırakma gibi özelliklere sahip olacaklardır.

Diğer Haberler

Metin2'de Çeviklik: Karakter Geliştirmenin Anahtarı
Metin2'de Çeviklik: Karakter Geliştirmenin Anahtarı

Metin2'de Çeviklik özelliği ile karakterlerin güçlenmesi mümkün! Saldırı gücünü artırmak, kritik vuruşları çoğaltmak ve savunmayı güçlendirmek için Çeviklik nasıl kullanılır? İşte detaylar!..

Devamını Oku
Valorant 8.03 güncellemesi yama notları: Chamber  güçlendirmesi, yeni Espor Mağazası ve daha fazlası
Valorant 8.03 güncellemesi yama notları: Chamber güçlendirmesi, yeni Espor Mağazası ve daha fazlası

Valorant 8.03 güncellemesi Chamber'a güç katarken, Espor Mağazası ile takımlar destekleniyor. Kostüm paketleri ve oyuncu güncellemeleriyle oyun deneyimi daha da zenginleşti

Devamını Oku
Metin2 Botları ve Verimlilik: Oyunda Öne Geçmek için Nasıl Kullanılır?
Metin2 Botları ve Verimlilik: Oyunda Öne Geçmek için Nasıl Kullanılır?

Metin2 oyununda daha hızlı seviye atlamak ve görevleri otomatikleştirmek için Metin2 botlarından nasıl yararlanabileceğinizi öğrenin.

Devamını Oku
EPİNLER İlanlar İlan Oluştur Yazılım Ürünleri Çekilişler