ilan veya ürün ara...

Heyecan verici DreamHack San Diego'da Counter-Strike 2, Mario'nun Annesi ve daha birçok ilginç konu hakkında tüm detayları öğrenmek için buradayız!

Heyecan verici DreamHack San Diego'da Counter-Strike 2, Mario'nun Annesi ve daha birçok ilginç konu hakkında tüm detayları öğrenmek için buradayız!

Nisan ayında San Diego'da gerçekleşecek olan DreamHack, bir sonraki büyük etkinliği için hazırlanıyor! Bu yılki gösteri, oynanabilir Counter-Strike 2 dahil olmak üzere birçok heyecan verici şeyi içeriyor. E3 2023 ne yazık ki iptal edildi, ancak DreamHack San Diego kesinlikle kaçırılmaması gereken bir etkinlik!

DreamHack San Diego ne zaman?

Heyecan verici DreamHack San Diego, 7-9 Nisan 2023 tarihleri arasında San Diego Kongre Merkezi, San Diego Comic-Con sitesi ve diğer büyük etkinlik mekanlarında gerçekleşecek! Bu yıl ilk kez San Diego'da düzenlenecek olan DreamHack, oyun dünyasındaki en yeni gelişmeleri ve en son teknolojileri sunacak. Siz de bu heyecan dolu etkinliği kaçırmayın! Tüm detayları öğrenmek için hemen tıklayın.

Dreamhack csgo

Biletler Ne Kadar?

DreamHack San Diego keneleri tek günlük geçiş için 36 dolar veya üç gün için 89 dolar. Dreamhack web sitesinden bilet satın alabilir ve premium bilet paketleri hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Önemli Olaylar ve Ünlüler

DreamHack San Diego'da unutulmaz bir hafta sonu sizi bekliyor! Bu yılın en büyük etkinliklerinden biri olan DreamHack, Super Mario Bros Filmi'nin açılış haftasonuna denk geliyor. Katılımcılar, gösteride filmi izleyebilirler ve ünlü oyuncular Kevin Michael Richardson ve Jessica DiCicco ile tanışma fırsatı yakalayabilirler. Mario film gösterimi, 7 Nisan'da Ana Sahnede gerçekleşecek. Oyun tutkunları, DreamHack San Diego'da son teknolojileri keşfedebilir ve en son oyun haberleriyle güncel kalabilirler

DreamHack San Diego, oyun dünyasının en büyük etkinliklerinden biri olarak karşımıza çıkıyor! Katılımcılar, ünlü oyuncular ve seslendirme sanatçıları ile tanışma fırsatı yakalayacakları gibi Valve'in merakla beklenen oyunu Counter-Strike 2 dahil birçok heyecan verici oyunda yer alabilecekler. Ayrıca, birçok oyun turnuvasında toplam 800.000 dolar ödül havuzu da katılımcıları bekliyor. Bunun yanı sıra, DreamHack San Diego, hayır kurumlarına bağışlar yaparak topluma fayda sağlamayı da hedefliyor. Otizm Derneği San Diego ve askeri personel dahil olmak üzere birçok hayır kurumu desteklenecek. Siz de DreamHack San Diego'ya katılarak oyun dünyasındaki son gelişmeleri yakından takip edebilir ve unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz!

Diğer Haberler

Metin2'de Çeviklik: Karakter Geliştirmenin Anahtarı
Metin2'de Çeviklik: Karakter Geliştirmenin Anahtarı

Metin2'de Çeviklik özelliği ile karakterlerin güçlenmesi mümkün! Saldırı gücünü artırmak, kritik vuruşları çoğaltmak ve savunmayı güçlendirmek için Çeviklik nasıl kullanılır? İşte detaylar!..

Devamını Oku
Valorant 8.03 güncellemesi yama notları: Chamber  güçlendirmesi, yeni Espor Mağazası ve daha fazlası
Valorant 8.03 güncellemesi yama notları: Chamber güçlendirmesi, yeni Espor Mağazası ve daha fazlası

Valorant 8.03 güncellemesi Chamber'a güç katarken, Espor Mağazası ile takımlar destekleniyor. Kostüm paketleri ve oyuncu güncellemeleriyle oyun deneyimi daha da zenginleşti

Devamını Oku
Metin2 Botları ve Verimlilik: Oyunda Öne Geçmek için Nasıl Kullanılır?
Metin2 Botları ve Verimlilik: Oyunda Öne Geçmek için Nasıl Kullanılır?

Metin2 oyununda daha hızlı seviye atlamak ve görevleri otomatikleştirmek için Metin2 botlarından nasıl yararlanabileceğinizi öğrenin.

Devamını Oku
EPİNLER İlanlar İlan Oluştur Yazılım Ürünleri Çekilişler