ilan veya ürün ara...

Call of Duty: Modern Warfare 2 Şaşırtıcı Twitch Kilometre Taşına Ulaştı

Call of Duty: Modern Warfare 2 Şaşırtıcı Twitch Kilometre Taşına Ulaştı

Call of Duty: Modern Warfare 2, Mart 2023'te Twitch izleyicileri tarafından önemli bir başarıya ulaştı. Ancak, son zamanlarda oyunun çevresindeki söylem, oyuncuların birçok sorundan bıkmış olduğunu gösteriyor. Bunlar, hareket mekaniklerinden hatalara kadar birçok farklı konuyu kapsamaktadır. Hatta yakın zamanda, Semtex patlayıcılarının artık düşmanını vurmamakta olduğu keşfedilen bir hata daha eklendi.Call of Duty: Modern Warfare 2, Mart ayında Twitch izleyicileri tarafından bir dönüm noktasına ulaştı. Ancak, oyunun sorunları, hayal kırıklığına uğramış bir oyuncu tabanına yol açtı ve bazılarının tamamen bırakmasına neden oldu. Call of Duty Warzone 2 oyuncu tabanı, Apex Legends veya Battle Royale tarzı oyunların çekiciliği nedeniyle son zamanlarda düşüyor. Ancak, Twitch sayıları, diğer oyunlara göre yüksek kalırken, Modern Warfare 2'nin yine de önemli bir Twitch izleyici kitlesine sahip olduğu görülmektedir.




Mart 2023'te Twitch'de izlenme süresi açısından büyük bir adım atan Call of Duty: Modern Warfare 2, SullyGnome verilerine göre, 24.970.051 saatte% 19'luk bir artışla 24.970.051 saatte izlenmeye ulaştı. Warzone 2 ise, toplam 21.969.596 izlenme süresiyle, ana Call of Duty oyununun battle royale tarafından geride bırakılmasına rağmen, bu performansın ileriye dönük bir trend mi yoksa tekil bir anomali mi olduğu henüz bilinmiyor.
Bu verilerle açık olan bir şey, Modern Warfare 2'nin çok oyunculu tarafının Call of Duty League sayesinde Mart ayında büyük bir destek almasıdır. Major 3, yalnızca izleyici rekorlarını kırmakla kalmayıp, aynı zamanda Call of Duty League tarihinde en çok izlenen etkinlik haline geldiği için Esport için büyük bir başarıydı. Ana Twitch kanalı ve büyük yayıncıların ev sahipliği yaptığı partileri izlemek, etkinliğin 3 milyondan fazla izleyiciye ulaşmasına kesinlikle yardımcı oldu. Yakın zamanda değişmeyecek olan şey, Call of Duty topluluğunun ne kadar vokal olduğu ve muhtemelen ilerlemeye devam edeceği. Hayran kitlesinin, deneyimi nasıl geliştirmek istedikleri konusunda kesinlikle fikir veya fikir sıkıntısı yok ve bazen geliştiriciler aynı fikirde görünüyor. Geçtiğimiz ayın sonlarında, istenmeyen haritaları ve modları hayranların görmeyi umduğu modlarla değiştirerek Call of Duty'nin zaten popüler olan Sıralama Modunda yeni değişiklikler yapıldı.

Diğer Haberler

Metin2'de Çeviklik: Karakter Geliştirmenin Anahtarı
Metin2'de Çeviklik: Karakter Geliştirmenin Anahtarı

Metin2'de Çeviklik özelliği ile karakterlerin güçlenmesi mümkün! Saldırı gücünü artırmak, kritik vuruşları çoğaltmak ve savunmayı güçlendirmek için Çeviklik nasıl kullanılır? İşte detaylar!..

Devamını Oku
Valorant 8.03 güncellemesi yama notları: Chamber  güçlendirmesi, yeni Espor Mağazası ve daha fazlası
Valorant 8.03 güncellemesi yama notları: Chamber güçlendirmesi, yeni Espor Mağazası ve daha fazlası

Valorant 8.03 güncellemesi Chamber'a güç katarken, Espor Mağazası ile takımlar destekleniyor. Kostüm paketleri ve oyuncu güncellemeleriyle oyun deneyimi daha da zenginleşti

Devamını Oku
Metin2 Botları ve Verimlilik: Oyunda Öne Geçmek için Nasıl Kullanılır?
Metin2 Botları ve Verimlilik: Oyunda Öne Geçmek için Nasıl Kullanılır?

Metin2 oyununda daha hızlı seviye atlamak ve görevleri otomatikleştirmek için Metin2 botlarından nasıl yararlanabileceğinizi öğrenin.

Devamını Oku
EPİNLER İlanlar İlan Oluştur Yazılım Ürünleri Çekilişler