ilan veya ürün ara...

CSGO Oyuncuları, Counter-Strike 2'nin Ortaya Çıkmasından Sonra Skinlere Bir Ton Para Harcadılar

CSGO Oyuncuları, Counter-Strike 2'nin Ortaya Çıkmasından Sonra Skinlere Bir Ton Para Harcadılar

CSGO Oyuncuları, Counter-Strike 2'nin Ortaya Çıkmasından Sonra Skinlere Bir Ton Para Harcadılar

Counter-Strike 2'nin ortaya çıkışı, oyundaki en nadir silah görünümlerini elde etmeye çalışan CSGO oyuncuları arasında bir miktar harcama başlatıyor.



Counter-Strike: Global Offensive oyuncuları, Counter-Strike 2'nin gelişmesi ile birlikte tüm kozmetik ve kişiselleştirme seçeneklerini kullanabilecek. Bu, yaklaşık 40 milyon deri kılıfın açılmasına neden olan bir vaka açma çılgınlığına sürükledi. CS2, oyuncuların son birkaç yılda kazandıkları hemen hemen her şeyi elinde tutma hedefini taşıyor, bu da birçok oyuncunun bu fırsatı piyasaya sürülmeden önce güzellikler elde etmek için çalışması anlamına geliyor.


 

Valve, Counter-Strike 2'nin geleceğini duyurdu ve bu, birçok oyunseverin hayalini süsledi. 2023 yazında, CS: GO'nun yerine geçecek olan CS2, eski oyunun tüm kozmetik ve kişiselleştirme seçeneklerini destekleyecek. Valve, eski oyunun tüm çalışma prensiplerini atmak yerine, bunları geliştirerek klasik bir rekabetçi atıcının 2.0 versiyonunu oluşturacak.Counter-Strike 2 oyunu, CS:GO topluluğunun bir ay içinde yaklaşık 39,5 milyon cilt vakası açma fırsatı sunmuştur. Oyuncular, bu sayıda cilt vakası açmak için tahminen 100 milyon dolar harcamışlardır. Yeni oyun, tüm zamanlar içinde piyasaya sürülen tüm görünümleri destekleyecektir. CS:GO Case Tracker web sitesi, oyuncuların bu rekoru kırdığını rapor etmiştir.


 

Counter-Strike 2'nin açıklanması, CS:GO oyuncularının kalbinin atışını hızlandırdı. Valve, oyunun tanıtımında diğer oyun duyurularından oldukça sessiz kaldı. Şirket, Counter-Strike'ın geleceği hakkında niyetlerini açıkça ortaya koydu ve görünüşe göre topluluk bu konuda oldukça açık.

Bazı oyuncular, kilidi açılmış cildi kullanmak için CS:GO kasalarını açmayı planlarken, diğerleri bunun yerine satmayı planlıyor olabilir. Counter-Strike 2'nin açıklanmasından sonra, CS:GO cildi fiyatları hızla yükseldi. Özellikle nadir görülen cild veya kılıfların üzerindeki oyuncular, birden yüksek bir fiyata çevirme fırsatına sahip oldular ve bu, yeni rekorların kırılması için bir faktör olabilir.

Counter-Strike 2'nin başarısı, Valve'in diğer franchise'larının devam filmlerini başlatmasına neden olabilir. Half-Life, Portal ve Team Fortress gibi franchise hayranları, yıllardır büyük bir gelişme olmadan gittiler ve Counter-Strike 2, Valve için yeni bir aşama olabilir. Ancak sonuçta durum böyle olup olmayacağı kimsenin tahmininde değil.

Diğer Haberler

Metin2'de Çeviklik: Karakter Geliştirmenin Anahtarı
Metin2'de Çeviklik: Karakter Geliştirmenin Anahtarı

Metin2'de Çeviklik özelliği ile karakterlerin güçlenmesi mümkün! Saldırı gücünü artırmak, kritik vuruşları çoğaltmak ve savunmayı güçlendirmek için Çeviklik nasıl kullanılır? İşte detaylar!..

Devamını Oku
Valorant 8.03 güncellemesi yama notları: Chamber  güçlendirmesi, yeni Espor Mağazası ve daha fazlası
Valorant 8.03 güncellemesi yama notları: Chamber güçlendirmesi, yeni Espor Mağazası ve daha fazlası

Valorant 8.03 güncellemesi Chamber'a güç katarken, Espor Mağazası ile takımlar destekleniyor. Kostüm paketleri ve oyuncu güncellemeleriyle oyun deneyimi daha da zenginleşti

Devamını Oku
Metin2 Botları ve Verimlilik: Oyunda Öne Geçmek için Nasıl Kullanılır?
Metin2 Botları ve Verimlilik: Oyunda Öne Geçmek için Nasıl Kullanılır?

Metin2 oyununda daha hızlı seviye atlamak ve görevleri otomatikleştirmek için Metin2 botlarından nasıl yararlanabileceğinizi öğrenin.

Devamını Oku
EPİNLER İlanlar İlan Oluştur Yazılım Ürünleri Çekilişler